Samsung Galaxy S5 hands-on opgedoken

Via de technologie website Pocket Lint is er vroegtijdig een volledige hands-ons opgedoken van de Samsung Galaxy S5 smartphone, hierdoor zijn er enkele details van de smartphone bekend gemaakt. Onder andere is er een functie voor snel downloaden via mobiel internet en wifi.

Samsung-S5-2

De hands-ons is inmiddels offline gehaald maar gelukkig zijn er vele gebruikers welke de tekst en afbeeldingen hebben gepubliceerd op verschillende websites. Op de afbeeldingen zien we een nieuwe smartphone met een 5,25-inch scherm. De smartphone heeft een resolutie van 1920×1080 pixels. Het toestel zit wat lengte betreft tussen de Note 3 en de S4 in. Ook is te zien dat de standaard Home-knop aanwezig is onder het scherm. Aan de onderkant van de smartphone is een micro USB 3.0 poort aanwezig achter een speciale aansluiting, de smartphone is namelijk stof- en waterdicht.

Volgens de laatste geruchten zal Samsung twee verschillende versies op de markt brengen namelijk een versie met een 1920×1080 pixels scherm en een high-end model met een resolutie van 2560×1440 pixels. Vanavond om 20:00 begint de Keynote waar Samsung de nieuwe Galaxy S5 zal aankondigen.

Afbeeldingen Samsung Galaxy S5:

Vorig artikelNokia introduceert goedkope Nokia 220
Volgend artikelSony onthult nieuwe Xperia M2 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in