Sony onthult nieuwe Xperia M2 smartphone

Sony heeft vandaag een nieuwe smartphone met een 4,8-inch scherm aangekondigd. De nieuwe Xperia M2 draait op een Snapdragon 800 processor met een kloksnelheid van 1,2Ghz. De Japanse fabrikant richt zich met de 8,6mm dikke smartphone op de midrange-markt.

Xperia-M

De Xperia Z2 draait op een Snapdragon 400 processor met vier kernen van 1,2Ghz. Verder is er 1GB ram aanwezig en 8GB opslaggeheugen. Aan de achterzijde van de tablet is een 8 megapixel camera aanwezig met een Exmor RS senos. Ook zijn er verschillende camera apps waaronder Social Live, Timeshift Burst en Picture Effect aanwezig welke vooral gericht zijn op de camera.

De Smartphone beschikt over een 4,8-inch scherm met een resolutie van 960×540 pixels. Verder is ondersteuning voor lte, bluetooth en nfc aanwezig en bedraagt de accucapaciteit 2300mAh, de accu capaciteit is gemiddeld voor een smartphone. Sony zal de nieuwe Xperia M2 uitrusten in de kleuren; wit, zwart en paars. De prijs is erg gunstig aangezien de smartphone verkocht zal worden voor minder dan 220 euro.

Vorig artikelSamsung Galaxy S5 hands-on opgedoken
Volgend artikelSony onthult nieuwe Xperia Z2 tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in