PS4 levering en voorraad informatie van maart 2014

Momenteel is de Playstation 4 in Nederland nog steeds erg moeilijk verkrijgbaar. Vooralsnog is er met enige regelmaat een losse verkoop, of is het mogelijk om de console voor een zeer korte periode te bestellen bij diverse webshops direct uit de voorraad.

PS4

Qua online webwinkels en fysieke winkels is er nog maar weinig informatie beschikbaar. De console is vooralsnog in de online stores zo goed als uitverkocht. Bij Bol.com en Mycom komt de voorraad zeer moeilijk op gang. Wel verwachten beide webwinkels begin februari weer een kleine levering.

  • Bart smit: Helaas is de Playstation 4 momenteel nog niet beschikbaar bij de online en fysieke winkel van Bart Smit. Eind februari verwacht Bart Smit weer een kleine levering voor de pre-orders.
  • Mediamarkt webshop: Bij MediaMarkt is de console inmiddels uitverkocht, helaas is het ook niet meer mogelijk om bij de Mediamarkt webshop een Playstation 4 te bestellen. In de fysieke winkels van de Mediamarkt is met enige regelmaat een losse verkoop. Enkele weken geleden is Mediamarkt namelijk begonnen met het verkopen van de Knackbundel in de losse verkoop.
  • Wehkamp: De playstation 4 is momenteel niet te koop bij de Wehkamp. Wel is reserveren mogelijk met een verwachte levertijd van 5 weken.

Verwachtingen Coolblue:

  • Besteld op 13 november t/m 28 november: levering in februari
  • Besteld op 29 november t/m 1 december: levering in maart
  • Besteld op 2 december t/m 4 december: levering in april
  • Besteld vanaf 5 december: levering in mei

Bart Smit:

Bij de bartsmit is er regelmatig een losse verkoop waarbij je via de winkel direct kan bestellen, het gaat hierbij meestal om een kleine levering met hooguit 10 exemplaren. Ook is er regelmatig bij de Mediamarkt een nieuwe levering waarbij je direct uit de winkel een PS4 kan kopen, vooralsnog zijn deze acties zeer beperkt. Bij de bartsmit komt er maandag weer een nieuwe levering.

 

Vorig artikelClouddienst Mega komt met beveiligde chatapp
Volgend artikelOpnieuw storing voor ING internetbankieren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in