WeTransfer komt met mobiele applicatie

De Nederlandse file transfer service WeTransfer heeft vandaag na een lange periode de mobiele applicatie vrijgegeven voor iOS systemen. In eerste instantie is de applicatie alleen beschikbaar voor iOS apparaten, de volgende stap is de uitbreiding naar meerdere platformen. 

Wetransfer-app-ios

Via de WeTransfer applicatie is het mogelijk om gratis meerdere high-res afbeeldingen te versturen, naast afbeeldingen is het ook mogelijk om video’s direct te versturen vanuit de filmrol. Men kan gebruik maken van het adresboek en tot 10 GB versturen via 3G en 4G netwerken of Wi-Fi. De applicatie werkt eenvoudig en beschikt over weinig functionaliteiten.

Volgens CEO Bas Beerens was er enorm veel vraag naar een mobiele applicatie, met ruim 20 miljoen maandelijkse gebruikers was er een grote vraag naar het versturen van hoge kwaliteit foto’s en video’s via de smartphone. onze focus lag dan ook bij het op de markt brengen van een mobiele app die het proces van het versturen van foto’s en video’s eenvoudiger maakt. Zowel voor privé als voor zakelijke doeleinden. Vooralsnog is het onduidelijk wanneer er een applicatie op de markt komt voor Android en Windows Phone.

Vorig artikelOok Security Essentials gaat Windows XP gebruikers waarschuwen
Volgend artikelWhatsApp heeft 9.5 miljoen Nederlandse gebruikers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in