HP komt met goedkope 8-inch tablet

HP heeft vandaag in de Verenigde Staten een nieuwe tablet uitgebracht, het gaat hierbij om de nieuwe HP 8 en zal verkocht worden voor zo’n 170 dollar, omgerekend 130 euro. De tablet is vandaag opgedoken in de online shop van HP en is nog niet officieel aangekondigd door het bedrijf. 

HP-8-tablet

In de Amerikaanse webshop  van HP is een HP 8 tablet opgedoken welke beschikt over een 8-inch scherm met een resolutie van 1024×768 pixels. HP heeft de tablet niet officieel aangekondigd, maar gewoon toegevoegd aan de shop. Vooralsnog is het onduidelijk of de tablet ook verkocht zal worden in Europa. De HP 8 is een tablet waar je niet teveel van moet verwachten aangezien er redelijke budget specificaties aanwezig zijn. Zo beschikt de tablet over een 7,85 inch-scherm met een schermresolutie van 1024 x 768 pixels.

De tablet draait op een Allwinner chip in combinatie met 1GB aan RAM, ook is er 16GB interne capaciteit aanwezig. De tablet beschikt verder over een 2 megapixel-camera aan de achterzijde en een 0,3 megapixel-camera aan de voorzijde. De tablet draait wel op een verouderde Android 4.2.2 versie.

Vorig artikelAfbeeldingen nieuwe Nokia Lumia 630 opgedoken
Volgend artikelCamera-bug trekt accu Android 4.4 smartphone leeg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in