Windows 8.1 update vroegtijdig gelekt

De eerste Windows 8.1 update is vroegtijdig gelekt via de Microsoft servers, waarschijnlijk zijn de bestanden onbedoeld op het web gekomen waardoor gebruikers via de Microsoft servers de update konden installeren. Het gaat hierbij wel om een RTM versie, maar dit is de definitieve versie voor ontwikkelaars. 

Windows8.1. Update1

Het gaat om zes bestanden die binnen te halen zijn, maar er is wel wat handwerk voor nodig om een en ander aan de praat te krijgen. Aangezien de bestanden nog niet zijn samengevoegd tot een installatie bestand. In eerste instantie was het ook mogelijk om de update via Windows update te installeren, maar dit pad is geblokkeerd door Microsoft. Er zijn bestanden beschikbaar voor x86-32, x86-64 en ook voor de ARM-versie van Windows 8.1.

Wel is het van belang dat de bestanden in de juiste volgorde worden geïnstalleerd. Wij raden aan om de update niet te installeren, zonder enige kennis van ICT en de installatie van software op Windows. Ook kennis met het register is vereist. Meer info over de installatie vind je hier.

Vorig artikelCamera-bug trekt accu Android 4.4 smartphone leeg
Volgend artikelTelegram Messenger nu ook in het Nederlands beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in