Nieuwe HTC One krijgt speciale flipcover

Vandaag zijn er via Evleaks een aantal afbeeldingen opgedoken van de nieuwe HTC One smartphone. Vandaag is er een afbeelding opgedoken van een nieuwe flipcover speciaal gericht voor de nieuwe HTC One. De Flipcover is anders dan de andere smartphone en heeft een vernieuwd concept.

HTC_one-cover

Op de afbeelding zien we een nieuwe flipcover welke HTC speciaal heeft gemaakt voor de nieuwe HTC One. Deze flipcover heeft geen venster, zoals die van Samsung en LG, maar is helemaal geperforeerd. De gaatjes in de cover zorgen ervoor dat je in combinatie met een tooltje de tijd of het weer kan aflezen zoals een led-display board. Het design ziet er goed uit en komt waarschijnlijk op de markt voor de nieuwe HTC One.

Momenteel is er nog weinig informatie beschikbaar over de case, of er een speciale techniek gebruikt wordt is ook nog onduidelijk, door het gebruik van een aantal pixels zal er bijna geen energie/ stroom verbruikt worden. Naast de nieuwe cover meldt Evleaks ook dat er een Google Play editie beschikbaar komt voor de nieuwe HTC One.

Vorig artikelHTC lanceert goedkope Desire 310
Volgend artikelReview: Synology DS412+

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in