Nieuwe HTC One te koop op eBay

Over enkele weken zal HTC de nieuwe HTC One smartphone officieel presenteren, maar er is momenteel al genoeg informatie opgedoken waaronder een advertentie van het nieuwe toestel welke wordt aangeboden op eBay. Op eBay wordt de nieuwe smartphone namelijk aangeboden voor $499,99 euro. 

HTC-One

De gehele doos van de smartphone is te zien op de afbeeldingen, hierdoor lijkt het erop dat er ook een aantal specificaties waaronder de dubbele camera zijn bevestigd. Zo toont de afbeelding een smartphone welke beschikt over twee camera’s. HTC geeft de twee camera’s de naam HTC Duo Camera met zich mee. De camera krijgt een camera van het type UltraPixel net zoals de huidige HTC One. Er zit een eigen ImageChip 2 in om alle beelden te verwerken. De frontcamera is trouwens 5 megapixel.

Aan de achterzijde is een ultrapixel camera aanwezig met een 4 megapixel sensor net zoals in de huidige HTC One smartphone. Ook is er op de achterzijde een tweede camera aanwezig welke het moet doen met een resolutie van 2 megapixel. Deze camera is vooral geschikt voor de bokeh techniek, hierdoor is het mogelijk om een grotere diepte aan de foto’s toe te voegen. De resolutie van de frontcam is 5 megapixels en de accu heeft een capaciteit van 2900mAh.

Het toestel zal draaien op Android 4.4.2 en beschikt over de nieuwe Sense 6.0 schil. De telefoon weegt zo’n 160 gram en heeft ondersteuning voor WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC en LTE.. Vanaf 7 april zal het toestel waarschijnlijk te koop zijn, dit is meer dan logisch aangezien het twee weken na de presentatie zal zijn. Het toestel zal op 25 maart tijdens een evenement aangekondigd worden.

Vorig artikelZo bescherm je de Windows XP computer het beste
Volgend artikelAndroid app kan WhatsApp gesprekken lezen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in