Nokia X smartphone groot succes in China

De nieuwe en vooral goedkope Nokia X Android smartphone doet het erg goed in China. Binnen vier dagen is de Nokia X smartphone namelijk ruim 1 miljoen keer voorbesteld in China. Hiermee is de Nokia X een groot succes voor Nokia.

Nokia-X

Momenteel zijn in China goedkope smartphones erg populair, het goedkoopste model van Nokia kost namelijk 89 euro en draait op Android. Het duurste model gaat over de toonbank voor 109 euro, en dat is zeker niet duur voor een smartphone met redelijke specificaties en Android. De Nokia X smartphone draaien op een aangepaste versie van Android met een in-app store van Microsoft. Echter is het mogelijk om Android apps te draaien op de smartphone. Qua design lijken de toestellen op de Nokia Asha en Lumia telefoons.

De Nokia X en X+ beschikken over een 4-inch scherm met een resolutie van 800×480 pixels, ook is er een camera met 3 megapixel aanwezig. Op de Nokia X is 512MB aan werkgeheugen aanwezig, en 4GB opslaggeheugen. De Nokia X+ beschikt intern over 4GB opslagcapaciteit, ook beschikt de NokiaX+ over 768MB werkgeheugen. De Nokia XL is de grootste versie met een scherm van 5-inch. Net zoals de kleinere modellen heeft deze een resolutie van 800×480 pixels.

De Nokia X-serie is per direct verkrijgbaar. De goedkoopste Nokia X krijgt een adviesprijs van 89 euro. De X+ zal verkocht worden voor 99 euro terwijl het XL model voor 109 euro in de winkels komt te liggen.

Vorig artikelGalaxy S5 zoom krijgt 19 megapixel camera
Volgend artikelVodafone lekt telefoonnummers via telefoongids

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in