Sony verhoogt prijs Playstation 4 in een aantal landen

Sony heeft de prijs van de Playstation 4 in een aantal landen flink aangepast. Sony heeft dit vandaag bekend gemaakt, niet alleen de console is duurder geworden maar ook diverse accessoires waaronder de PS camera, DualShock 4 controller en  enkele games. Sony heeft voor de prijs verhoging nog geen duidelijke reden vrijgegeven.

Playstation-4

Volgens Sony is de prijs van de console aangepast door veranderingen in de markt. In Canada koste de Playstation 4 eerst 399,99 Canadese Dollars. De actuele prijs van de Playstation 4 in Canada is momenteel 449,99 Canadese Dollars. De DualShock 4 en Playstation 4 camera zijn met 5 dollar verhoogt.

Sony verhoogt ook games en accessoires: 

Naast de accessoires en console zelf zullen ook de games in prijs stijgen. Sony maakte al bekend dat inFamous: Second Son en MLB 14 The Show $5,- duurder zullen worden. Dit zijn echter niet de enige games welke duurder zijn geworden. Negen van de tien games die sinds januari 2014 in de schappen liggen voor de PlayStation 4 en Xbox One, zullen een prijsstijging van $5,- krijgen. De prijsverhoging komt waarschijnlijk doordat de console vooral in Canada erg beperkt beschikbaar is. In Nederland is de console momenteel ook beperkt verkrijgbaar.

Vorig artikelWolfgang AT-AS45Q2 smartphone vanaf 22 maart bij de Aldi
Volgend artikelEU neemt besluit voor universele telefoon lader

1 REACTIE

  1. Als ik het goed lees zijn ook de prijzen van de games van de Xbone met $5 omhoog gegaan en dan mag ik aannemen dat de prijs van de Xbone ook omhoog is gegaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in