Sony komt met project morpeus virtual reality bril

Sony heeft vandaag tijdens het Game developers conference een nieuwe prototype versie van de virtual reality bril voor de Playstation 4 getoond. Het gaat hierbij om de nieuwe bril welke door het leven gaat als Project Morpeus. 

Virtual-Reality-Headset

Project Morpeus is een virtual reality bril welke geschikt is voor de Playstation 4, momenteel is de virtual reality bril nog in prototype versie waardoor een verkoop versie nog enkele maanden op zich zal laten wachten. Shuhei Yoshida is al overtuigd van de nieuwe mogelijkheden. De digitale bril is voorzien van een Full HD LCD-scherm van 5 inch. Naast een 5-inch scherm zijn er ook verschillende elementen aanwezig waaronder een gyroscoop en accelerometer. Ook heeft de nieuwe virtual reality bril ondersteuning voor de PlayStation Camera en PlayStation Move controller.

Hoewel het prototype met een HDMI- en USB-kabel van 5 meter verbindt, zal de uiteindelijke versie geheel draadloos zijn. Vooralsnog heeft Sony geen lanceerdatum bekend gemaakt, wel wordt er binnenkort een developer versie verstuurd naar partners.

Vorig artikelSkype ontvangt nieuwe update voor betere accuduur
Volgend artikelChromecast in Nederland beschikbaar voor 35 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in