Skype ontvangt nieuwe update voor betere accuduur

Vandaag heeft Microsoft een nieuwe update vrijgegeven voor Skype waarbij het accuverbruik van de applicatie flink is verminderd. Door deze update zijn er een aantal instellingen aangepast waardoor de applicatie beter kan omgaan met de accu van de Android smartphone/ tablet. 

skype_ios7-730x511

De vorige versie van Skype kampte regelmatig met accuproblemen waardoor de accu bij actief gebruik zeer snel leeg wordt getrokken door Skype. Voor Skype is het essentieel dat de applicatie blijft draaien op de achtergrond van Android. In de meest recente update hebben diverse ontwikkelaars diverse instellingen aangepast, zo is de pushnotificatie functie uitgeschakeld en zijn er diverse tweaks geweest waardoor de accuduur het een stuk beter zal volhouden tijdens zware werkzaamheden en actief gebruik van Skype.

De nieuwe Skype update bevat naast de verbetering voor de accu verder geen nieuwe functionaliteit, het is nog even aankijken of de applicatie inderdaad verbeterd zal zijn, maar gezien de eerste reacties op diverse fora is er verbetering zichtbaar. De nieuwe Skype voor Android update kan je gratis downloaden vanuit de Google Play Store voor zowel de tablet als smartphone.

 

Vorig artikelGoogle lanceert Android wear
Volgend artikelSony komt met project morpeus virtual reality bril

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in