Prijs PlayStation 4 opnieuw verhoogt vanwege slechte voorraad

Verschillende winkels zijn momenteel begonnen om de prijs van de Playstation 4 te verhogen. Dit komt door de slechte levering om zo in te springen op de grote vraag van de console. Amazon is niet de eerste aangezien diverse webwinkels en fysieke winkels de prijs al flink hebben aangepast. 

Playstation-4

Amazon Duitsland heeft de prijs van de Playstation 4 met 100 euro verhoogd. Hiermee is de verkoopprijs momenteel gestegen tot 524,99 euro, een flink bedrag voor een PlayStation 4 zonder bundel of extra accessoires. Bij Amazon is de Playstation 4 redelijk verkrijgbaar, meestal zijn er tussen de 10 en 20 PlayStation’s direct uit voorraad leverbaar. Niet alleen Duitsland kampt met PlayStation 4 tekorten, ook andere landen hebben aangekondigd dat de vraag naar de console momenteel te groot is.

Volgens diverse bronnen zal de PlayStation 4 rond april weer goed verkrijgbaar zijn, al lijkt het ons sterk aangezien er zeer veel vraag is naar de nieuwe console gezien de verkoop aantallen in Nederland en de overige landen.

Vorig artikelBCC en Microsoft komen met XP service punten
Volgend artikelSyrië getroffen door internet blackout

1 REACTIE

  1. Wel even een puntje, het is niet amazon zelf die de prijs verhoogd, maar de resellers. Ook bij winkels zijn het deze zelf die hiervoor kiezen.. Ik zou juist als ik Sony was dit verbieden om te zorgen dat men geen slechte naam krijgt, want genoeg mensen zullen denken dat dit Sony’s keuze is. Ik zou dus als Sony zeggen: jullie moeten em voor maximaal de adviesprijs (399) verkopen, doen jullie dat niet dan krijgen jullie gewoon geen nieuwe voorraad..
    Dit is gewoon misbruik maken van de situatie…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in