Ook Telfort komt met 4G ondersteuning

Vandaag is er goed nieuws naar buiten gebracht voor de huidige Telfort klanten, de provider heeft vandaag namelijk aangekondigd dat ook Telfort 4G LTE gaat aanbieden vanaf 31 maart. Vanaf 31 maart kunnen Telfort klanten vanuit Nederland gebruik maken van het snelle 4G netwerk. Helaas zijn er wel  kosten aan verbonden.

TTelfort

Telfort heeft voor de 4G actie een extra bundel aangekondigd welke de naam InternetVersneller met zich mee zal krijgen. Deze bundel kun je zelf inschakelen en kost je zo’n extra €5,- per maand. Het is wel mogelijk om het 4G abonnement ook weer te deactiveren zodat je naar het oudere 3G netwerk zal gaan. 4G bij Telfort heeft een snelheid van zo’n 24 Mbit/s, wat 3 keer zo snel is als het 3G-netwerk van Telfort.

Steeds meer providers stappen over op de nieuwe 4G standaard, naar verwachting zal dit jaar de prijs van 4G mobiel internet ook flink naar beneden gaan gezien de grote concurrentie van andere partijen. Voor Telfort klanten moet er wel een nieuwe simkaart aangevraagd worden. De zogeheten u-simkaart is noodzakelijk om toegang te krijgen tot 4G.

Vorig artikelWhatsapp concurrent Telegram heeft 35 miljoen gebruikers
Volgend artikelSmartphone met Nvidia Tegra 4i soc zal verkocht worden voor 200 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in