Smartphone met Nvidia Tegra 4i soc zal verkocht worden voor 200 euro

De eerste smartphone welke zal beschikken over de nieuwe Nvidia Tegra 4i soc zal verkocht worden voor 200 euro. De nieuwe Tegra 4i processor is de eerste soc van Nvidia welke een ingebouwde 4G ondersteuning heeft. De processor beschikt over vier kernen welke gebaseerd zijn op een Cortex A9 variant, deze kernen zijn geoptimaliseerd in vergelijking met de vorige A9.

Wiko-Nvidia

Volgens Nvidia zou de zogenaamde R4-versie van het Cortex A9-ontwerp qua prestaties dicht in de buurt van Cortex A15 komen. Momenteel zijn er nog geen toestellen aangekondigd, maar daar gaat verandering in komen. Een Franse fabrikant zal een Android smartphone met een 4,7-inch scherm op de markt brengen met een resolutie van 1280×720 pixels. De Wax draait op Android 4.3. De telefoon heeft een camera met een maximale resolutie van 8 megapixel aan de achterkant en aan de voorkant zit een 5-megapixelcamera.

De telefoon draait op 1GB werkgeheugen en beschikt over 1GB interne opslag. De telefoon zal voor 200 euro verkocht worden bij de introductie. Het toestel zal eerst verkocht worden in Italië, maar later ook in Duisland en Frankrijk.

Vorig artikelOok Telfort komt met 4G ondersteuning
Volgend artikelKPN start met uitrol Fon-hotspots

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in