Vodafone 4G geschikt voor meerdere abonnementen

Vodafone zal vanaf 7 april het 4G netwerk voor vrijwel alle Vodafone abonnementen uitrollen. De huidige Bel+SMS+Web-abonnementen worden omgezet naar een Vodafone smart abonnement, de nieuwe abonnementen krijgen ook toegang tot het snellere 4G netwerk.

Enkele weken geleden heeft Vodafone al bekend gemaakt dat de goedkopere Red abonnementen voorzien zouden worden van 4G, nu worden ook de goedkopere abonnementen voorzien van het snellere 4G netwerk. Vanaf 7 april worden de Vodafone Bel+SMS+Web-abonnementen omgedoopt tot Vodafone Smart. De Smart-abonnementen zullen allemaal voorzien zijn van mobiel internet via 4G met een maximale downloadsnelheid van 25 Mbps.

Ook bestaande klanten krijgen een snelheidsverhoging, helaas geen 4G maar wel een dubbele snelheid op het 3G netwerk. Nu is de maximale snelheid van Vodafone’s 3G nog 7,2 Mbps, straks is dat 14,4 Mbps. Ook komt Vodafone met nieuwe flexibele data bundels. Hierdoor kunnen gebruikers voor 2 euro 100MB bijkomen met dezelfde snelheid als die van het abonnement.

Vorig artikelKPN start met uitrol Fon-hotspots
Volgend artikelGeen premium versie Galaxy S5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in