Geen premium versie Galaxy S5

Er gingen de laatste tijd veel geruchten rond over de Samsung Galaxy S5. Een hot item was bijvoorbeeld dat deze smartphone in een premium aluminium versie zou verschijnen. Samsung zou hier in een geheim project actief mee bezig zijn.

Deze s5 zou naast de stevigere behuizing (in tegenstelling tot de huidige, net geïntroduceerde, plastic variant) ook een groter scherm hebben met een betere beeldkwaliteit en een snellere processor. Hierbij zou Samsung een luxueuzere uitstraling willen creëren voor de Galaxy-serie. De serie zou volgens de geruchten een concurrent zijn van de vaak veel luxer ogende iPhone toestellen. Inmiddels is het gerucht de kop ingedrukt: de topman van Samsung, J.K. Sin, heeft het bestaan van een dergelijk model tegengesproken. De Zuid-Koreaanse pers ondervroeg hem hierover in een ontmoeting met de topman. Sin reageerde ontkennend.

Galaxy-S5

Of we de topman moeten geloven blijft de vraag. De nieuwe ‘plastic-versie’ van de S5 is nog niet verkrijgbaar. Daarvoor zullen we nog tot april moeten wachten. Vanuit commercie kan de ontkenning van Samsungs topman ook bedoeld zijn om de verkopen van de plastic s5 te stimuleren.

Een aluminium variant zou een goede aanvulling zijn op het al bestaande Galaxy-assortiment. Naast de waarschijnlijk in mei en juni te introduceren Galaxy s5 Mini en Zoom, zou een luxe S5 niet misstaan. Al is het maar om te concurreren met de iPhone 5s, die simpelweg een elegantere en luxueuzere uitstraling heeft.  Of er een premium S5 komt of niet blijft dus nog even gissen. Toch geïnteresseerd in een premium s5, wacht dan nog even met het kopen van een nieuwe telefoon en het oversluiten of veranderen van abonnement. Als er een bekendmaking volgt zal deze aan het einde van de lente of het begin van de zomer volgen.

Vorig artikelVodafone 4G geschikt voor meerdere abonnementen
Volgend artikelAviator: De veiligste internet browser voor Windows en Mac

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in