Aviator: De veiligste internet browser voor Windows en Mac

Een beveiligingsbedrijf heeft naar eigen zeggen de veiligste browser uitgebracht. De browser welke is ontwikkeld door WhiteHat is een een browser gebaseerd op Chromium, een open source browser welke ook door Google Chrome wordt gebruikt. 

WhiteHat

De reden dat er voor Chromium werd gekozen is dat het over verschillende unieke beveiligingsmaatregelen beschikt, zoals een sandbox. WhiteHat heeft een aangepaste versie van Chromium op de markt gebracht welke vooral gericht is op veilig internetten. De zoekmachine is standaard DuckDuckGo in plaats van Google. Ook is er een extensie Disconnect aanwezig welke advertentie en tracking software op het internet blokkeert. Daarnaast wordt de surfgeschiedenis, cache, cookies, auto-complete en lokale opslag na het herstarten van de browser verwijderd.

De browser is momenteel nog steeds gratis beschikbaar al wordt er wel aan een verdien model gewerkt. Volgens de oprichters van de browser wordt er geen geld verdiend aan surf geschiedenis van de gebruiker. De browser welke uitgebracht is onder de naam Aviator is te downloaden vanaf de website.

Vorig artikelGeen premium versie Galaxy S5
Volgend artikeliOS 7 draait op 85% van de apparaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in