Afbeeldingen Galaxy Tab 4 opgedoken

Vandaag zijn er verschillende marketingreders opgedoken van de nieuwe Samsung Galaxy Tab 4 met een 7-inch scherm. De afbeeldingen tonen een verbeterd model met een minder ruime bezel rondom het scherm. Ook beschikt het scherm over een hogere resolutie dan de voorganger van de Galaxy Tab.

Galaxy-Tab-4

De renders zijn vandaag verschenen op het Twitter account van Evan Blass onder zijn Twitter account Evleaks. De tablet zal beschikbaar komen in het zwart en wit en beschikt over een aantal knoppen welke ook op de Galaxy S5 aanwezig zijn, zo is er een fysieke home-knop aanwezig, met daaromheen aanraakgevoelige knoppen. De datum op het screenshot is donderdag 24 april. Dat wijst erop dat de aankondiging geen maanden op zich zal laten wachten.

De tablet beschikt over een 6-inch model met een beeldverhouding van 16:10. Waarschijnlijk zal Samsung de resolutie verhogen naar 1280×800 pixels, het scherm zal hierdoor een pixel dichtheid van 215 per inch krijgen. De tablet zal rond 18,4×10,6cm groot zijn, volgens eerdere geruchten is er een Snapdragon 400 processor aanwezig met een Adreno 305 gpu. Ook is er 1GB werkgeheugen aanwezig.

Vorig artikelHTC One smartphone’s krijgen deze lente Sense 6.0
Volgend artikelNieuwe HTC One lastig te repareren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in