Nieuwe HTC One lastig te repareren

De nieuwe HTC One welke deze week is aangekondigd is net zoals zijn voorganger gemaakt uit één stuk aluminium. iFixit heeft de nieuwe HTC One op deskundige wijze uit elkaar gehaald en natuurlijk een score gegeven op gebied van repareren.

De nieuwe HTC One scoort niet veel beter dan zijn voorganger, de vorige HTC One kreeg een score van 1 uit 10 terwijl het nieuwe model het moet doen met een twee. Het nieuwe model is iets makkelijker te openen zonder dat de behuizing zal beschadigen. Vooral als je het scherm van de HTC One wil veranderen zal dit lastig gaan aangezien het scherm vrij strak in de behuizing zit.

De nieuwe HTC One: 

Het design lijkt verrassend veel op de vorige HTC One. HTC heeft wel een aantal nieuwe wijzigingen toegepast, zo is het materiaal een steviger en zijn er een aantal knoppen veranderd, ook is er een tweede camera aanwezig op de achterkant. HTC heeft de knoppen onder het touchscreen definitief verwijderd. De drie Android-knoppen (terug, home en multitasken) worden nu op het scherm getoond. Ook heeft HTC een MicroSD geheugenkaartslot toegepast waardoor je de interne opslag capaciteit kan vergroten.

HTC One specificaties:

  • 5 inch scherm met Full HD-resolutie van 1080×1920 pixels
  • 2,3 GHz quad-core processor, 2 GB werkgeheugen
  • Loopt op Android 4.4 KitKat met HTC Sense 6.0
  • Dubbele camera achterop met UltraPixel, 5-megapixelcamera voorop
  • 16 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaarten
  • Voorzien van BoomSound

De adviesprijs van de nieuwe HTC One is vooralsnog onbekend, naar verwachting zal dit zo’n 700 euro zijn. De HTC One zal vanaf april 2014 verkocht worden in Nederland.

Vorig artikelAfbeeldingen Galaxy Tab 4 opgedoken
Volgend artikelMeerdere foto’s tweeten nu mogelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in