Meerdere foto’s tweeten nu mogelijk

Twitter heeft deze week een nieuwe functionaliteit toegevoegd waarmee het mogelijk is om meerdere afbeeldingen in één tweet te plaatsen. In de foto’s kunnen nu ook maximaal tien mensen worden getagd. Voorheen was het niet mogelijk om meerdere afbeeldingen in een tweet te plaatsen. Natuurlijk kon je wel meerdere links naar afbeeldingen plaatsen, maar vanaf heden hoeft dat niet meer.

Twitter-update

Twitter heeft nu de functionaliteit toegepast waardoor gebruikers meerdere foto’s kunnen plaatsen in één tweet. Het maximumaantal foto’s per tweet ligt op vier stuks. Naast meerdere foto’s is het ook mogelijk om maximaal tien mensen te taggen in een bericht. Wanneer een andere gebruiker je in een foto tagt, zal je hiervan een notificatie ontvangen. Wel heb je de mogelijkheid om deze notificaties uit te schakelen, ook kan je de tag functionaliteit uitschakelen.

De mogelijkheid voor iOS gebruikers is al beschikbaar. De nieuwe functionaliteit voor de website en Android versie zal binnen enkele weken beschikbaar komen. Tweets met meerdere afbeeldingen zijn momenteel al voor beide platformen beschikbaar.

Vorig artikelNieuwe HTC One lastig te repareren
Volgend artikelDell gaat Microsoft betalen voor verkoop Android en Chrome producten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in