Ccleaner komt met gratis bèta versie voor Android

Ccleaner is de populaire tool welke beschikbaar is voor de PC, een jaar geleden heeft Piriform de maker van CCleaner aangekondigd dat er een Android applicatie zou komen. Vandaag heeft het bedrijf achter CCleaner de nieuwe en gratis beta versie uitgebracht. 

Ccleaner

De applicatie zal de Android telefoon cleanen. Na loop van tijd beschikt een Android telefoon over veel overbodige gegevens waaronder cache, cookies en andere data welke gebruikt worden voor de applicatie’s. Doormiddel van de CCleaner applicatie is het mogelijk om deze bestanden te cleanen waardoor je Android telefoon een stuk sneller zal gaan worden. De applicatie biedt een tal van mogelijkheden waarmee je onderandere de cache van applicaties kan verwijderen.

Daarnaast biedt de applicatie de mogelijkheid om de geschiedenis van telefoongesprekken te verwijderen en SMS-berichten te wissen van de smartphone. Ook webgeschiedenis en web bestanden kunnen verwijderd worden via de tool. CCleaner wist alleen de overbodige bestanden waardoor er geen belangrijke bestanden verwijderd zulle n worden. Vooralsnog is de applicatie niet beschikbaar in de Play Store aangezien het gaat om een bèta versie.

Vorig artikelMotorola komt met Moto G Forte
Volgend artikelVine nu ook geschikt voor privé berichten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in