Vine nu ook geschikt voor privé berichten

De populaire app Vine heeft vandaag ook de mogelijkheid toegevoegd om privéberichten naar andere gebruikers te versturen. De behoefte voor privé berichten bestond al sinds het begin van de applicatie voor Android en iOS. Als gebruiker van de videodienst kun je zowel video’s als tekstberichten sturen naar een andere gebruiker.

Vine

Video’s kan je ook versturen naar contactpersonen welke niet actief zijn met de Vine applicatie, dit kan dan via e-mail of SMS. Via de mail of sms wordt er dan een link verstuurd met een koppeling naar de afbeelding. Na het installeren van de nieuwe update krijg je in beeld direct de melding te zien dat er nieuwe mogelijkheden zijn toegevoegd. Het postvak met berichten kan daarnaast geopend worden via het menu in de app. Na het versturen van een video naar een andere gebruiker kan je verder ook tekstberichten privé verzenden.

Vine is zeker niet de eerste met de privé message mogelijkheid. Instagram voegde de mogelijkheid al in december toe onder de naam Instagram Direct.

Vorig artikelCcleaner komt met gratis bèta versie voor Android
Volgend artikelMicrosoft dicht laatste kritieke lekken voor Windows XP

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in