Sony Xperia Z2 eind april beschikbaar in Nederland

De Xperia Z2 komt voor de Nederlandse markt eind april beschikbaar, wel zal de smartphone beschikbaar zijn in een zeer kleine oplage aangezien er momenteel diverse productie problemen zijn met het nieuwe toptoestel van Sony. 

Xperia-Z2

Al langere tijd is er onduidelijkheid over de officiële verkoop datum voor de Xperia Z2 smartphone. Sony noemde eind februari de maand april als introductiemaand van de Xperia Z2. Sony heeft in een verklaring laten weten dat de smartphone eind april met een beperkt aanbod beschikbaar zal zijn voor de Nederlandse consumenten.  Sony werkt momenteel hard aan het verhogen van de voorraden maar ze verwachten niet dat ze aan de hoge vraag kunnen voldoen.

Ook in Hong Kong is de release van de Xperia Z2 uitgesteld tot juni, in Canada komt het model begin mei op de markt. De Sony Xperia Z2 is de nieuwe high-end smartphone van Sony en beschikt over een 5,2-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. De smartphone draait op een Snapdragon 801 processor.  De camera is een 20,7-megapixelvariant met 1/2.3-type Exmor RS-sensor en Sony’s G-lens.

Vorig artikelSony Waarschuwt Vaio Fit 11A gebruikers vanwege brandgevaar
Volgend artikelHeartbleed SSL: Risico’s en oplossingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in