Nederlandse Sony Xperia Z1 ontvangt Android 4.4 update

Sony heeft deze week de Android 4.4 update uitgerold naar de Sony Xperia Z1 smartphones. Via de computer kan je de Sony Xperia Z1 updaten naar Android 4.4. Per direct is de update beschikbaar in Nederland en beschikt over een aantal verbeteringen en nieuwe functionaliteiten. 

Xperia-Z1

Momenteel is de update alleen uitgerold via de computer, het is namelijk nog niet mogelijk om het toestel te updaten naar Android 4.4 via de smartphone zelf. De update heeft versie 14.3.A.0.757 en is momenteel beschikbaar voor de Nederlandse Xperia Z1. De smartphone is voorzien van de nieuwe Android 4.4 kernel.

Naast de nieuwe Android 4.4 kernel zijn er ook een aantal nieuwe elementen gewijzigd aan de firmware. Zo is er nu een aangepaste statusbar en quick settings aanwezig. Ook zijn de meest recente Sony applicaties aanwezig in de update. Het gaat hierbij om Messaging, MyXperia, Smart Connect, Small apps, TrackID, Track ID TV, Sony Select en Smart Social Camera. Naast de Xperia Z1 zal later deze maand ook de Xperia Z1 compact en Xperia Z Ultra een update naar Android 4.4 ontvangen.

Vorig artikelAlternatieven voor de Windows XP omgeving
Volgend artikelCamera afbeeldingen OnePlus One gelekt

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in