Windows 8.1 update 1 kampt met steeds meer problemen

De uitrol van de Windows 8.1 update 1 gaat niet zonder problemen, er komen namelijk steeds meer klachten van gebruikers waarbij de installatie van Windows 8.1 Update 1 niet goed verloopt op de Windows 8.1 computer. Diverse problemen waaronder een trage download en vastlopende installatie’s worden gemeld door de gebruikers of diverse forums van Microsoft. 

Windows8.1update

Eerder deze week heeft Microsoft ook al de update gestopt voor de zakelijke gebruikers omdat deze problemen gaf met de WSUS update server, door de update zouden gebruikers geen WSUS updates meer ontvangen. In Windows 8.1 is vooral de download erg traag, bij sommige gebruikers wordt de download ook gewoon afgebroken. Mocht de gehele download wel worden voltooid, gaat het mis in het installatieproces, aangezien er vele fouten naar voren komen tijdens de installatie.

Een aantal gebruikers melden een vlekkeloze installatie, maar er zijn ook veel gebruikers welke problemen ondervinden. Het gaat om de installatie van Microsoft Update KB 2919355, deze update is geschikt voor Windows 8.1 pc’s voor zowel de consumenten als zakelijke markt.

Vorig artikelCamera afbeeldingen OnePlus One gelekt
Volgend artikelGoogle versterkt beveiliging Android

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in