Samsung kondigt persevenement aan voor 29 april

Samsung heeft vandaag een uitnodiging verzonden voor een nieuwe pers evenement op 29 april in Singapore. De begeleidende tekst van de aankondiging luidt “Kapture the Moment”. Dit kan een mogelijke verwijzing zijn naar de nieuwe Galaxy S5 Zoom, dit is de opvolger van de Galaxy S4 Zoom welke momenteel op de markt is.

Samsung-Kapture

De pers presentatie wordt gehouden in het Red Dot museum, Red Dot kennen we van de internationale designprijs de Red Dot Design Awards. Volgens de laatste geruchten beschikt de Galaxy S5 Zoom over een 4,8-inch scherm. De Galaxy Zoom onderscheidt zich door de grote optische lens welke aanwezig is op de smartphone. Je kan het voornamelijk zien als een snelle smartphone welke ook zal functioneren als een compacat camera.

Volgens de verwachting krijgt de Galaxy S5 Zoom een 4,8-inch scherm met een 720p resolutie. Aan de achterzijde zal er een 19 megapixel camera aanwezig zijn terwijl er aan de voorzijde een 2 megapixel camera aanwezig is. Verder is de Zoom voorzien van een 1,3GHz-hexacore-processor welke draait op zes kernen, de processor wordt ondersteund door 2GB aan werkgeheugen.

Vorig artikelWindows XP phishing e-mails in omloop
Volgend artikelSony Xperia Z2 heeft beste camera

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here