Sony Xperia Z2 heeft beste camera

Vele mensen zullen vol ongeduld wachten op het moment dat de Sony Xperia Z2 op de markt verschijnt. Men verwacht dat deze telefoon namelijk een geduchte concurrent gaat worden van de HTC One M8 en de Samsung Galaxy S5. Terwijl echter iedereen aan het wachten is, lijkt het erop dat het Franse DxOMark, dat doorgaans reviews over camera’s van telefoons verzorgt, de Sony Xperia Z2 al uitgebreid bekeken heeft. 

Xperia-Z2-camera

In een grafiek die DxOMark maakte over de camera’s van mobiele telefoons kreeg de Sony Xperia Z2 zelfs de hoogste score. Daar moet echter wel bij worden aangetekend dat de camera’s van de HTC One M8 en de Galaxy S5 recent nog herzien zijn en dat men deze herziening nog niet heeft meegenomen in de beoordeling. De beoordeling komt overigens tot stand door middel van een gemiddelde tussen video en foto.

Overigens komt ook LG binnenkort met een nieuwe telefoon; de G3. Over het algemeen heeft LG altijd goede camera’s en we mogen dus ook van dit nieuwe toestel wat verwachten. Dat de camera van de Sony Xperia Z2 de beste blijft, is dus nog de vraag.

Zperia-Z2-camera

Vorig artikelSamsung kondigt persevenement aan voor 29 april
Volgend artikelMicrosoft verhelpt problemen Windows 8.1 update 1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in