Persafbeeldingen LG G3 smartphone uitgelekt

Vandaag zijn de persafbeeldingen van de LG G3 online verschenen. Waarschijnlijk zal LG het nieuwe vlaggenschip op 27 mei officieel onthullen tijdens een evenement. De pers afbeeldingen zijn verspreid door Evleaks. De afbeeldingen tonen verschillende details welke ook al op eerdere gelekte afbeeldingen zijn verschenen. 

LG-G3

De LG G3 heeft net zoals zijn voorganger knoppen op de achterzijde van de behuizing. Verder zijn op de afbeeldingen de flitser en een zwarte sensor te zien, in tegenstelling tot zijn voorganger beschikt de LG G3 over een vrij dunnen bezel rondom het scherm.

Volgens de laatste geruchten krijgt de LG G3 een 5,5-inch scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. Verder is er aan de achterzijde een 13 megapixel camera aanwezig terwijl de voorzijde het moet doen met 5-megapixels. De smartphone wordt aangedreven door een Snapdragon 801 chipset en een accu met een capaciteit van 3000mAh. Er zouden versies met 16GB opslaggeheugen en 2GB werkgeheugen komen. Meer informatie en een adviesprijs is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelHotmail/ Outlook koppelen aan Gmail account
Volgend artikelMicrosoft komt met File manager voor Windows Phone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in