Marktplaats outlet breidt uit met Coolblue en Beatsnew

De enige digitale outlet van Nederland welke van eigendom is van Marktplaats breidt zijn assortiment opnieuw uit met verschillende tech producten en producten in overige categorieën. Zo voegt de Marktplaats Outlet binnenkort producten van  Coolblue, Beatsnew en Sola toe. 

Momenteel zijn er al verschillende aanbieders aanwezig in de Marktplaats Outlet, waaronder Philips, Telfort en Neckermann.com. Coolblue gaat via marktplaats zijn retourartikelen vanuit eigen magazijn verkopen op marktplaats. Het Rotterdamse bedrijf is met dit aanbod al langer actief op Marktplaats, maar brengt het nu onder in de Outlet. Het gaat voornamelijk om retourartikelen uit eigen magazijn die uit coulance zijn teruggekomen.

Ook BeatsNew zal via de Marktplaats Outlet verschillende refurbished mobiele telefoons en tablets aanbieden. Het gaat hierbij om retouren, gebruikte producten en demo-modellen. Alle producten hebben uiteraard garantie. Op de outlet producten is een flinke korting aanwezig, aangezien deze producten zo goed als nieuw zijn, het is mogelijk dat er lichte gebruikers schade aanwezig is, maar dit staat dan keurig vermeld bij de advertentie.

Vorig artikelSnapchat neemt Addlive over
Volgend artikelGaat Microsoft over naar Windows als een service?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in