HTC rolt stabiliteits- update voor HTC One M8 uit

HTC heeft zojuist een update live gezet welke geschikt is voor de HTC One M8 gebruikers. De update is vooral een stabiliteits update waarmee een aantal problemen worden opgelost zoals de FM Radio en camera applicatie. Ook moet er meer stabiliteit komen als de smartphone is verbonden met een WiFi netwerk of via een mobiele internet verbinding. 

HTC-One-M5

De update heeft versienummer 1.54.401.10 mee gekregen en is via het toestel te downloaden. Ook gaat het switchen tussen een mobiele en wifi verbinding een stuk sneller dan voorheen. Naast de connectiviteit updates moet ook de camera beter en sneller werken. 

HTC One M8:

HTC verkoopt nu enkele weken de nieuwe HTC One M8 welke beschikt over een 5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, de smartphone beschikt over 2GB werkgeheugen en draait op een Snapdragon 801 processor welke draait op vier cores van 2,3Ghz. Op de achterkant van de smartphone is een DuoCamera te vinden. Het toestel draait op Android 4.4.2 met daaroverheen de Sense 6.0-schil van de fabrikant.

De update wordt momenteel gefaseerd uitgerold, het kan dus even duren voordat de update binnenkomt op het toestel.

Vorig artikelToshiba komt met HDD van 5TB
Volgend artikelApple gaat iMessage problemen oplossen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in