Samsung Galaxy S3 ontvangt nieuwe update

De Samsung Galaxy S3 heeft vandaag een nieuwe update gekregen, het gaat hierbij om een nieuwe update welke is gebaseerd op Android 4.3 Jelly Bean, dit is ook gelijk de laatste Android versie voor de Galaxy S3 aangezien Android 4.4 niet beschikbaar zal komen voor de Galaxy S3. 

samsung-galaxy-s3-wit

De update welke is gebaseerd op Android 4.3 Jelly Bean beschikt over een aantal verbeteringen in de Android interface. Om welke verbeteringen het exact gaat is vooralsnog onduidelijk. De kans naar een Android 4.4 update voor de Samsung Galaxy S3 komt waarschijnlijk niet beschikbaar vanwege geheugen problemen.

Beschikbaarheid:

De update voor de Galaxy S3 met het nummer i9300XXUGND5 wordt gefaseerd uitgerold voor de Galaxy S3 smartphone. De update kan je zowel via het toestel en via Kies installeren op de smartphone.

Vorig artikelAOC komt met 28-inch scherm met uhd resolutie
Volgend artikel‘iPhone 6 vanaf 19 september beschikbaar in Duitsland’

2 REACTIES

  1. Update inmiddels gedownload, zou niet weten wat voor een verschil ik nu zou moeten merken ten opzichte van de vorige update, behalve dat mijn batterij schandalig snel leeg is

  2. Lees veel negatieve reacties op andere websites. (Nog) niet doen dus.
    Ik krijg trouwens de melding dat het niet kan omdat er al te veel updates gedaan zijn. Probeer het later nog eens (dat doe ik dus maar niet)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in