Microsoft hint op nieuw Windows Phone toestel

Microsoft heeft vandaag tijdens de Computex beurs in Taiwan diverse informatie vrijgegeven over een nieuwe Windows Phone smartphone. De nieuwe smartphone zal ontwikkeld worden door HTC en draait op Windows Phone. Het laatste Windows Phone toestel van HTC is vrij oud aangezien deze in 2012 is uitgebracht.

HTC-M8

De topman van Microsoft heeft tijdens een persconferentie op de Computex beurs gezegd dat hij graag nieuws zou vertellen als hij dat kon. Hij heeft tijdens de persconferentie wel laten weten dat Microsoft een goede relatie heeft met HTC. ‘Nieuwe dingen komen eraan, dus word maar enthousiast’

Het toestel nummer krijgt waarschijnlijk de HTC W8 met zich mee. Veel details zijn vooralsnog onduidelijk over de nieuwe smartphone, wel is het bekend dat de smartphone BoomSound speakers zal krijgen en een Duo Camera welke ook gebruikt wordt bij de HTC One smartphone. De Windows Phone smartphone van HTC zou ook gebaseerd zijn op een A9 smartphone, wat waarschijnlijk de codenaam is voor de HTC One E8 smartphone.

Wanneer de smartphone op de markt komt is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelSony gestopt met verkoop PSP in Japan
Volgend artikelDenon lanceert draadloos audiosysteem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in