Render afbeeldingen en specificaties Huawei smartphone opgedoken

Huawei is momenteel volop bezig met de ontwikkeling van smartphones, vandaag zijn er opnieuw enkele afbeeldingen opgedoken van een nog onbekende Huawei smartphone. De nieuwe Huawei smartphone is voorzien van high-end specificaties en zou op 16 augustus gepresenteerd worden tijdens een evenement. 

Huawei

Het toestel beschikt waarschijnlijk over een 4,9-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Intern is er 3GB werkgeheugen aanwezig en een intern opslaggeheugen van 16GB, of je de smartphone kan uitbreiden met een microSD kaartje is nog onbekend.

De processor is vermoedelijk een processor met acht kernen welke draait op een kloksnelheid van 1,3Ghz. De videochip in het toestel is een Mali-t624 chipset. In de AnTuTu benchmark test behaalde deze smartphone een totaal score van 37,999 punten.

Op  de achterkant van de smartphone is een 13 megapixel camera aanwezig, de frontcam maakt foto’s in een maximale resolutie van 5,1 megapixels. De smartphone zal standaard draaien op Android 4.4 in combinatie met de Emotion UI 2.3. Volgens diverse bronnen zal Huawei de smartphone op 16 augustus presenteren. Meer informatie over het toestel is vooralsnog onbekend.

Vorig artikelSony Xperia Z heeft batterijproblemen na Android 4.4 update
Volgend artikeliOS 8 béta met succes gejailbreakt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in