Mogelijk afbeeldingen iPhone 6 uitgelekt

Vandaag zijn er een aantal afbeeldingen opgedoken van de nieuwe iPhone 6. Het lijkt erop dat het toestel vandaag is opgedoken via verschillende bronnen. Op de Chinese Twitter variant Weibo zijn vandaag een aantal afbeeldingen opgedoken van de nieuwe iPhone 6.

20096378

20096377

Het is vooralsnog moeilijk te bepalen of het gaat om prototypes of een uiteindelijk model. Op de afbeeldingen is de iPhone 6 te zien naast de iPhone 5s, hierdoor kan je duidelijk zien dat de iPhone 6 een stuk groter is in vergelijking met de iPhone 5S.

Al langere tijd gaan er geruchten rond over een nieuwe iPhone, inmiddels is het wel duidelijk dat de smartphone beschikt over een 4,7-inch scherm, ook wordt er op dit moment gespeculeerd over een iPhone 6 met een 5,5-inch scherm. Naar verwachting krijgt het 4,7-inch model een scherm met een resolutie van 750×1334 pixels.

A8 processor:

De iPhone 5S beschikt over een 64-bit A7 processor. De verwachting is dat Apple een A8 processor voor de iPhone 6 zal gaan gebruiken met 1GB aan LPDDDR3 ram. Naast de interne processor zal Apple de camera ook flink verbeteren, zo krijgt de iPhone 6 volgens de geruchten een 10 megapixel camera welke werkzaam is met een f/1/8 diafragma.

Twee formaten:

De iPhone 6 komt volgende de bron in twee verschillende maten op de merk, een versie met een scherm van 4,7-inch en een 5,5-inch model. Het design is ook aangepast vanwege de formaten, zo is er waarschijnlijk geen knop meer aan de bovenkant van de smartphone, deze knop is verplaats naar de zijkant van het toestel.

Release datum:

Volgens verschillende bronnen en informatie uit een bestel systeem zal de iPhone 6 vanaf 19 september beschikbaar zijn in Nederland, dit betekend dat Apple 10 dagen voor de release datum waarschijnlijk de nieuwe iPhone 6 zal presenteren.

Touch ID:

Apple zal de iPhone 6 volgens de laatste geruchten uitrusten met de Touch ID functionaliteit, naast de iPhone 6 krijgt ook de nieuwe iPad Air 2 en iPad Mini 3 de nieuwe Touch ID functionaliteiten.

Vorig artikelGoogle heeft Satellietbedrijf Skybox overgenomen
Volgend artikelSamsung Galaxy Note 4 en S5 Mini uitgelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in