Samsung Galaxy Note 4 en S5 Mini uitgelekt

Vandaag zijn er verschillende details opgedoken over de nieuwe Samsung Galaxy Note 4 en S5 Mini. Beide smartphones zijn vandaag opgedoken op verschillende afbeeldingen. Naast de foto’s zijn er ook enkele details beschikbaar. 

galaxys5mini-3

Via de website SamMobile zijn er enkele afbeeldingen opgedoken van de volgende vlaggenschepen. Zo zijn er foto’s en specificaties opgedoken van de Galaxy S5 Mini en Note 4. De Galaxy S5 Mini heeft hetzelfde design als de grotere variant, inclusief een waterdichte behuizing en een vingerafdrukscanner.

De Galaxy S5 Mini beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 720×1280 pixels. De processor is geklokt op een snelheid van 1,4Ghz in combinatie met 1,5GB aan werkgeheugen. Aan de achterzijde van de smartphone is een 8 megapixel camera aanwezig en aan de voorzijde een 2,1 megapixel camera. Intern is er 16GB opslagcapaciteit beschikbaar.

Note 4:

De Note 4 is wel een high-end smartphone en beschikt over verschillende high-end specificaties waaronder een nieuwe Snapdragon 805 processor. Daarnaast beschikt de Note 4 over een 5,7-inch AMOLED scherm met een QHD resolutie. Waarschijnlijk zal Samsung de opvolger van de Note 3 eind augustus presenteren.

Vorig artikelMogelijk afbeeldingen iPhone 6 uitgelekt
Volgend artikelVerenigd Koninkrijk introduceert nieuwe korte domeinnamen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in