Streamingsdienst NLziet per direct beschikbaar

NLziet is een gezamenlijke streamings dienst van de publieke omroep, de streamingsdienst gaat vandaag officieel van start. NLZiet heeft enkele voordelen, zo is de dienst volledige advertentie vrij, en kan je het aanbod van zowel publieke als commerciële omroepen bekijken. 

NL-Ziet

Met de video-on-demand dienst is het mogelijk om het aanbod van de publieke omroep en RTL, SBS te bekijken. NLZiet heeft vandaag laten weten dat het onbeperkte abonnement verkocht zal worden voor 7,95 euro per maand. Hiermee is de dienst even duur als Netflix.

Naast Nederlandse films worden er ook films en series uit het buitenland getoond in de NLziet streamingsdienst. De beeldkwaliteit is in vergelijking met Uitzending Gemist wel een stuk hoger, op dit moment gebruikt Uitzending Gemist een beeldkwaliteit van 172 tot 342 pixels. Wat de exacte kwaliteit is van NL Ziet is nog onduidelijk, volgens verschillende bronnen is de dienst minimaal HD uitgevoerd.

NL Ziet is per direct beschikbaar voor Android als iOS, of er een app komt naar Windows Phone is nog onduidelijk. De dienst kost 7,95 euro per maand.

Vorig artikelTip: WK 2014 speelschema toevoegen op smartphone
Volgend artikelFacebook komt met gerichte advertenties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in