Windows 9 past interface op type apparaat aan

De volgende grote Windows update zal waarschijnlijk beschikbaar komen onder de naam Windows 9. De nieuwe versie zal zijn weergave op het type computer aanpassen zodat er voor desktops/ laptops en tablets een andere weergave beschikbaar komt. 

microsoft-surface-with-windows-rtMicrosoft wil met de nieuwe Windows 9 versie vooral huidige Windows 7 gebruiker overhalen. Volgens verschillende bronnen herkent Windows 9 of het draait op een smartphone, tablet of pc. Windows past hierdoor automatisch de interface aan. Zo zullen tablet gebruikers een touch interface zien terwijl computer gebruikers kunnen werken in de traditionele desktop modus.

Gebruikers met een hybride laptop zullen, net zoals nu het geval is, handmatig kunnen wisselen tussen de nieuwe touch-weergave die in Windows 8 werd geïntroduceerd, en de desktop modus van Windows. Ook krijgt Windows 9 weer een actief startmenu welke kleiner zal zijn dan de voorgaande versies van Windows. De uiteindelijke versie van Windows 9 komt waarschijnlijk in de lente van 2015 beschikbaar.

Vorig artikelAfbeeldingen Nokia Lumia 830 opgedoken
Volgend artikelGoogle ontvangt meer dan 4000 verwijderverzoeken in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in