Italiaanse webshop verkoopt Xiaomi MiPad voor 300 euro

De Xiaomi MiPad is een populaire tablet welke vooral in thuisland China erg goed verkocht wordt. Nu is de tablet ook in Europa verkrijgbaar, een webshop uit Italië heeft bevestigd dat ze de recent verkocht Xiaomi MiPad gaan verkocht aan de Europese klanten. Officieel is de tablet alleen te koop in China voor een bedrag van omgerekend 180 euro. 

Xiaomi-Mi-pad

Bij de Italiaanse webshop wordt de Xiaomi MiPad verkocht voor 299 euro. Hiervoor krijg je een 7,9-inch tablet welke beschikt over topspecificaties. De Italiaanse webshop Xiaomishop.it gaat de tablet verkopen voor een bedrag van 299 euro. De tablet wordt vanaf 10 juli aan klanten verstuurd en de verzending duurt ongeveer één week. De tablet kan je bestellen bij de webwinkel met PayPal.

Xiaomi MiPad:

Xiaomi heeft de Mipad op 1 juli gelanceerd en is de eerste tablet van het bedrijf. De tablet beschikt over een 7,9-inch scherm met een pixeldichtheid van 326 pixels per inch. Verder beschikt de tablet over een Tegra K1 processor en 2GB aan werkgeheugen. Intern is er 64GB aan opslagcapaciteit aanwezig. Aan de achterzijde van de tablet bevind zich een 8 megapixel camera en aan de voorzijde is een 5-megapixel camera aanwezig.

Xiaomi heeft al vaker verschillende verkooprecords vermeld, zo verkocht het bedrijf 100.000 smartphone in 86 seconden. Het Chinese bedrijf maakt een flinke stap richting Apple en Samsung. Buiten China is de fabrikant minder bekend, maar Xiaomi gaat dit jaar stevig inzetten op de marketing in Amerika en India.

Vorig artikelReizigers naar VS moeten elektronica vooraf laden
Volgend artikelVideo toont voorkant en saffier glas iPhone 6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in