Dit is het verdienmodel van OnePlus

De OnePlus One is een van de meest besproken smartphones van het jaar. De OnePlus One smartphone heeft zeer goede specificaties en is zeker een van de betere smartphones van het moment. In vergelijking met de andere smartphones wordt de OnePlus One verkocht voor de helft van de andere high-end smartphones. 

Oneplus-4

In een blog  op het OnePlus forum heeft het bedrijf uitgebreid uitgelegd hoe ze toch een verdienmodel kunnen maken. OnePlus heeft laten weten dat ze op drie punten flink besparen, een van deze punten is het marketingmodel van het bedrijf. Het bedrijf geeft geen geld uit aan marketing. Wij zetten meer in op online marketing en de mond-op-mond-reclame van onze fans, ook geeft het bedrijf geen geld uit om de smartphones in de winkels te krijgen.

Ook is OnePlus de komende twee jaar niet van plan om geld te verdienen met de smartphone. Daar hebben we vrede mee laat OnePlus weten. Zo krijgen meer mensen de kans om de kwaliteit van onze producten te leren kennen en zo groeit onze naamsbekendheid.

OnePlus is een beginnend bedrijf maar het is zo goed als zeker een dochterbedrijf van het Chinese Oppo. OnePlus maakt zich geen zorgen over een faillissement. Veel hebben aangeboden geld te doneren, OnePlus laat weten dat ze de komende twee jaar niet hoeven te vrezen voor een faillissement. Het merk wil andere manieren gebruiken om geld te verdienen, zoals het verkopen van accessoires en het aanbieden van extra softwareondersteuning.

De OnePlus One is een zeer goed toestel, meer informatie over de smartphone vind je in onze review.

Vorig artikelGoogle en Samsung in discussie over smartwatches
Volgend artikelHandleiding LG G3 S opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in