Handleiding LG G3 S opgedoken

Eerder deze week is er een handleiding opgedoken over de nieuwe LG G3 S smartphone. De handleiding is bedoeld voor een versie van het nieuwe vlaggenschip van LG. De LG G3 S is waarschijnlijk een compacte versie van de LG G3. 

De LG G3 S zou beschikken over een 5-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. Daarmee is het toestel niet mini, maar alsnog kleiner als het huidige 5,5-inch scherm van de LG G3 smartphone. Wel is de smartphone vermoedelijk een stuk minder krachtig. Het toestel zou voorzien zijn van een quad-core Snapdragon 400, er is 2 GB werkgeheugen aanwezig, en 16 GB opslagruimte ingebouwd. Achterop zou een 8-megapixelcamera zitten. Het G3 S modelnummer is D772V.

Handleiding LG G3:

g3s-3 g3s-1

De software is zo goed als identiek als de huidige LG G3. Wanneer de Lg G3 S in de winkels moet liggen is vooralsnog onduidelijk, aangezien de handleiding al is uitgelekt lijkt een release dichtbij, maar een specifieke indicatie is nog onduidelijk. Gezien de specificaties verwachten wij een adviesprijs tussen de 300 en 400 euro.

Vorig artikelDit is het verdienmodel van OnePlus
Volgend artikelOpnieuw onderdelen iPhone 6 opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in