Xiaomi introduceert nieuwe Mi 4 smartphone

De Chinese fabrikant Xiaomi heeft weer een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Xiaomi Mi 4 smartphone welke de beschikking heeft over een 5-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. De smartphone beschikt verder over een Snapdragon 801 processor. 

XIaomi-mi4

De processorkernen hebben een maximale kloksnelheid van 2,5GHz. Xiaomi heeft de smartphone uitgerust met 3GB intern werkgeheugen. De interne capaciteit van de smartphone is 16GB of 64GB. De camera aan de achterzijde van de smartphone heeft een resolutie van 13 megapixels, de frontcamera moet het doen met een 8 megapixelsensor. De accu heeft een capaciteit van 3080mAh, dit is nauwelijks groter dan de  3050mAh accu van de Mi3 smartphone.

Het beeldscherm heeft een diagonaal van 5-inch en een resolutie van 1920×1080 pixels. De telefoon draait op de Miui interface gebaseerd op Android 4.4. Of de smartphone naar Nederland komt is nog onduidelijk, in het thuisland worden de Xiaomi smartphones zeer goed verkocht. De Chinese fabrikant verkocht tot nu toe al 57 miljoen smartphones

Vorig artikelBamboe achterkant OnePlus One binnenkort beschikbaar
Volgend artikelGeen zin in zappen? Internet-tv komt samen op WappZapp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in