Geen zin in zappen? Internet-tv komt samen op WappZapp

Ken je dat? Je hebt een prima abonnement voor tv, internet en bellen en beschikt dus over een enorme hoeveelheid tv-kanalen. Je gaat lekker zitten voor een avondje achter de buis. Je zapt langs je honderd kanalen en komt er achter dat er niks op tv is! Mooi is dat. Dan maar het internet afstruinen naar leuke video’s en programma’s. Maar hoe vind je je weg in de wirwar van Uitzending gemist, videoblogs en YouTube.

WappZapp

Mooi allegaartje video’s

De alleraardigste app WappZapp brengt daar verandering in. Deze app biedt je een selectie van het beste gratis videomateriaal dat er op het internet te vinden is. Een grappig filmpje van YouTube of Vimeo, een nieuwsvideo van nu.nl, Ted Talks, maar ook een mooie serie of documentaire van de publieke omroep worden je netjes op een rij aangeboden.

WappZapp past zich aan naar jouw smaak

Dagelijks worden ongeveer 20 zeer uiteenlopende filmpjes geselecteerd door de redactie. Bij elke video krijg je gerelateerde video’s aangeboden waardoor je eindeloos door kan zappen. Naar mate je de app langer gebruikt zal het aanbod zich ook steeds meer naar jouw smaak gaan aanpassen. Een waarschuwingssysteem laat je weten als er een nieuwe aflevering van je favoriete programma beschikbaar is.

Gratis verkrijgbaar

WappZapp is gratis verkrijgbaar via Google Play en iTunes. In de app zit ook content waar je voor moet betalen onder de naam WappZapp Plus. Dit is een dienst die doet denken aan Netflix. Voor € 7,99 per maand kun je kijken naar een uitgebreidere collectie van ongeveer 1.200 films, documentaires en kinderprogramma’s.

WappZapp is een leuk alternatief voor een avondje zappen of surfen. Hun betaalde dienst zal er nog wel een flinke kluif aan hebben om het gevecht met Netflix aan te gaan. Zeker is wel dat deze nieuwe aanbieder goed aansluit bij een nieuwe generatie on demand tv-kijkers.

Vorig artikelXiaomi introduceert nieuwe Mi 4 smartphone
Volgend artikelNieuwe Windows update komt op 12 augustus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in