Facebook lanceert functie om berichten voor later te bewaren

Facebook heeft vandaag een nieuwe dienst aangekondigd, het gaat hierbij om een functionaliteit waarmee het mogelijk is om berichten te bewaren voor later. Het sociale netwerk heeft de nieuwe functionaliteit uitgebracht onder de naam; Save. 

Facebook-Save

Met de nieuwe functie is het voor gebruikers mogelijk om berichten welke ze markeren later nog eens te bekijken. Als je iets op de Facebook tijdlijn zien kan je het aangegeven als je het bericht voor een later tijdstip wil oplsaan, dit kan door in de rechterbovenhoek van het bericht te klikken. Volgens Facebook is het mogelijk om locaties, films, te series en overige post berichten te plaatsen op de lijst welke je later kan terugkijken.

Gebruiker kunnen de berichten welke zijn opgeslagen ook terugvinden op smartphone of tablet onder het knopje ‘meer’. Indien het bericht is opgeslagen verschijnt er links in de navigatiebalk een submenu ‘opgeslagen’ Onder dit kopje vindt je vervolgens de opgeslagen berichten terug. Ook geeft Facebook een herinnering in je nieuwsoverzicht als je de berichten nog niet gelezen heb. Om opgeslagen artikelen terug te lezen dien je wel verbonden te zijn met internet. Zo is het niet mogelijk ze op te slaan om ze later offline te lezen.

Vorig artikelThe Phone House sluit wegens reorganisatie 50 winkels
Volgend artikelSamsung brengt Galaxy S5 Mini naar Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in