Samsung brengt Galaxy S5 Mini naar Nederland

Begin deze maand heeft Samsung de nieuwe Galaxy S5 Mini smartphone gepresenteerd. De Galaxy S5 Mini is een combinatie tussen de gewone Galaxy S5 en een lager geprijsde smartphone, zo ontbreken er verschillende functionaliteiten om de smartphone goedkoper te maken. 

Galaxy-S5-Mini

Het toestel van Samsung is begin deze maand geïntroduceerd en zou ergens deze zomer beschikbaar komen. Vrij snel na de introductie is de smartphone nu gespot in de eerste winkels welke de smartphone verkopen. De smartphone heeft een zeer lage adviesprijs meegekregen in vergelijking met de Galaxy S5.

Galaxy S5 Mini

De Galaxy S5 Mini beschikt over een quadcore chipset en 1,5GB aan werkgeheugen. Intern is er 16GB opslagcapaciteit aanwezig wat je kan uitbreiden via een microSD kaartje. De smartphone beschikt over een 4,5-inch scherm me een resolutie van 1280×720 pixels.

Aan de achterzijde van de smartphone is een camera aanwezig met een capaciteit van 8 megapixel, de frontcam beschikt over een 2,1 megapixel sensor. De processor is een quadcore variant van Qualcomm welke draait op een kloksnelheid van 1,4Ghz. Net zoals de grotere variant beschikt de Galaxy S5 mini ook over IP67 certificering, hierdoor is het toestel stof en waterdicht. Het toestel biedt ondersteuning voor WiFi, Bluetooth, NFC en GPS en bevat ook een infrarood-sensor en een vingerafdrukscanner. De Galaxy S5 mini is hierdoor een stuk kleiner en goedkoper dan de high-end variant.

De Samsung Galaxy S5 Mini heeft een adviesprijs meegekregen van 479 euro. Het toestel is nu al verkrijgbaar in het wit en in het zwart en zal later ook in het goud en blauw beschikbaar komen

BRONGSMhelpdesk
Vorig artikelFacebook lanceert functie om berichten voor later te bewaren
Volgend artikelBlackPhone uitgesteld bij KPN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in