Grote update voor Plex mediasoftware

Plex is een veelgebruikt platform voor verschillende mediafunctionaliteiten, de Plex software is momenteel voor veel verschillende platformen beschikbaar. Met Plex is het mogelijk om tv-series, films foto’s en muziek van de computer te streamen. Tegenwoordig is de applicatie ook al beschikbaar voor de mobiele smartphones en NAS systemen van bijvoorbeeld Qnap en Synology. 

Plex

In de nieuwe update welke geschikt is voor iOS is er ondersteuning toegevoegd voor het bekijken van filmtrailers, vanuit de film-bibliotheek is het mogelijk om de traler te bekijken. Naast aanpassing voor film trailers is ook Airplay en Chromecast flink onder handen genomen, doordat er veel gebruikers waren met Airplay in de Plek app is het niet meer mogelijk om Airplay te gebruiken tijdens het afspelen van muziek of films. Nu gebeurd de airplay functionaliteit via de ingebouwde iOS functie van Apple zelf.

Wel heb je voor de nieuwe update minimaal iOS 6 nodig, de ondersteuning voor iOS 5 is met de nieuwe update dus beëindigt.

Vorig artikelFly Era Windows Phone kost 83 euro
Volgend artikelToch geen verplichte tracking pixel van Beslist.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in