‘iPhone 6 wordt pas vanaf 14 oktober verkocht’

Slecht nieuws voor de Apple fans, vermoedelijk moeten we een maand langer wachten op de nieuwe iPhone 6. Op basis van anonieme bronnen van een Apple Store verschijnt het nieuwe toestel pas op 14 oktober. Niet alleen de iPhone 6 komt later, ook de iWatch lijkt vertraagd. 

iPhone-6

Als de geruchten waar zijn, dan wordt het vooral in oktober een drukke maand voor Apple en de retailers. Er wordt verwacht dat Apple niet alleen de nieuwe iPhone zal aankondigen, ook de nieuwe iWatch lijkt te komen, OS X Yosemite en een aantal nieuwe iPads en Macs. Volgens analist Ming-Chi Kuo verschijnt de iPad pas half in december, hij heeft laten weten dat de massaproductie van de iWatch in november van start zal gaan.

Waarschijnlijk zal Apple de nieuwe iPhone op 16 september aankondigen. De nieuwe producten van Apple worden meestal op donderdag aangekondigd. De lancering van producten doorgaans op vrijdag, waardoor de datum 14 oktober niet helemaal geloof waardig is in vergelijking met de vorige producten welke allemaal op een vrijdag werden verkocht. Het is vooralsnog ook niet bekend of Apple naast de 4,7-inch iPhone ook direct het 5,5-inch exemplaar zal gaan onthullen.

Vorig artikel‘iOS 8 en grote iPhones grote bedreiging voor marktaandeel Android’
Volgend artikelOpnieuw noodweer in Nederland? Check buienradar en de andere weerapps

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in