Tip: Weg met al die app-uitnodigingen op Facebook

Facebook blijft groeien en staat bekend om een open platform waardoor andere applicaties berichten en notificaties kunnen verzenden over het platform. Op dit moment zijn er verschillende applicaties beschikbaar, waaronder games notificatie apps welke de verjaardagen kan bijhouden etc. Genoeg functionaliteiten, maar het kan lastig zijn omdat er een flink aantal notificaties wordt verzonden. Gelukkig is het mogelijk om deze uitnodigingen gewoon uit te zetten. 

Er zijn verschillende mogelijkheden, zo is het mogelijk om de apps op basis van persoon te blokkeren, zo ontvang je geen bepaalde uitnodigingen meer van het gebruikersaccount. Hiervoor klik je op het pictogram met het tandwiel rechtsboven in Facebook en vervolgens op Privacy-instellingen. Op de privacy pagina, zie je aan de rechter zijde het kopje Blokkeren. Op deze pagina krijg je een lange lijst met opties voor het blokkeren van apps en gebruikers. Scroll naar beneden tot het kopje uitnodigingen van apps blokkeren, en vul de naam van de gebruiker in het tekstveld.

Ook is het mogelijk om de app op basis van de app naam te blokkeren zodat je geen uitnodigingen meer ontvangt van de applicatie. Opnieuw gaan we naar Privacy instellingen en blokkeren, nu klik je op; apps blokkeren. Ditmaal vul je niet de gebruikersnaam in maar de app naam, waaronder bijvoorbeeld Candy Crush.

Vorig artikelApple mag e-bookszaak schikken voor 335 miljoen
Volgend artikelHP toont nieuwe smartwatch zonder Android Wear

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in