Whatsapp werkt nu ook op de smartwatch

Smartwatches worden voor de gebruikers een stuk interessanter, Whatsapp heeft namelijk een Android Wear versie gekregen, hierdoor is het met de aangepaste versie van Whatsapp mogelijk om gesprekken van Whatsapp makkelijker terug te lezen op de smartwatches. Ook is het mogelijk om vanaf de smartwatch antwoord te geven op een bericht. 

De versie voor Android wear is geen nieuwe applicatie maar is een aanpassing op de bestaande app van Whatsapp. Voor de gebruikers is het daarom alleen vereist om de huidige versie te updaten. De nieuwe update staat nog niet officieel in de Google Play Store, aangezien het gaat om een beta update. Naar verwachting komt de nieuwe update binnenkort in de Google Play Store met de mogelijkheid om Whatsapp te gebruiken op de smartwatch.

Tot nu toe is het mogelijk om de applicatie te downloaden via de website van Whatsapp. Met de nieuwe update is het voor de gebruiker mogelijk om nieuwe gesprekken te kunnen teruglezen op de smartwatch. Naast het lezen van gesprekken is het ook mogelijk een gesproken bericht te versturen via het horloge. Door met het horloge naar rechts te swipen is het mogelijk om een spraakbericht te versturen, voorlopig werkt dit alleen nog in het Engels, of er Nederlandse ondersteuning komt is nog onduidelijk.

Vorig artikelMicrosoft gaat verder met goedkope Nokia toestellen
Volgend artikelLek website OV-chipkaart gedicht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in