Lek website OV-chipkaart gedicht

Het bedrijf achter de website van de OV-Chipkaart heeft laten weten dat de problemen met de website van de OV-Chipkaart zijn opgelost. Afgelopen nacht zijn de problemen met de website gepatcht waardoor gebruikers niet langer gegevens van iemand anders te zien krijgen. 

OV-Chipkaart-Android

Enkele dagen geleden werd bekend gemaakt dat het voor veel gebruikers mogelijk was om gegevens van een ander account te zien op de website van de OV-Chipkaart, naast de inlog gegevens waren ook de persoonlijke gegevens van de gebruikers beschikbaar, waaronder rekeningnummer en de overige persoonlijke gegevens.

TLS het bedrijf achter de OV-Chipkaart heeft de problemen opgelost. Het bedrijf stelde tot vanmiddag nodig te hebben maar de problemen zijn afgelopen nacht al opgelost. Het bedrijf heeft verder geen details bekend gemaakt over de oorzaak van de problemen. De problemen met de OV-chipkaart zijn al vrij lang aanwezig, in totaal heeft TLS vijftien meldingen ontvangen over soortgelijke problemen, waarom TLS niet eerder actie heeft ondernomen is nog onduidelijk.

Vorig artikelWhatsapp werkt nu ook op de smartwatch
Volgend artikelING kampt opnieuw met grote storing internetbankieren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in